Ik heb een vraag

Veelgestelde vragen

Sokken

SokAbbo is een uniek concept waarbij je de meest comfortabele sokken maandelijks op je deurmat krijgt.

 

SokAbbo is te verkrijgen in twee maten: 39/42 en 42/46. Wij raden aan om je normale schoenmaat aan te houden en in geval van twijfel de grotere maat te kiezen.

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, zullen wij jou sokken direct inpakken en op de post doen. Zodra je je sokken binnen hebt, kun je wijzigingen aanbrengen in je account, (zoals de maat of kleur). Gedurende de eerste zeven dagen wordt er geen geld van je rekening afgeschreven. Mocht je niet tevreden zijn, willen we je met alle liefde helpen. Ben je niet genoeg geholpen, dan scheiden onze wegen, maar mag je je sokken houden. Ben je wel tevreden? Dan wordt je proef-abonnement omgezet in een SokAbbo en ontvang je maandelijks jou sokken.

Onze sokken zijn van hoge kwaliteit. Ze bestaan uit: 85% katoen, 10% nylon en 5% spandex. En zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten 39/42 & 42/46

Momenteel zijn de sokken verkrijgbaar in de kleuren Cloudy White (Wit) en Midnight Black (Zwart).

 

Levering

Wij doen de sokken elke maand rond de 27e op de post, meestal duurt het dan 1 tot 3 dagen voordat ze aankomen.

Wij doen de sokken elke maand rond de 27e op de post, meestal duurt het dan 1 tot 3 dagen voordat ze aankomen.

De sokken worden in een plastic herbruikbare zak geleverd door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven om het pakket aan te nemen.

Betaling

Het bedrag wordt de 25e van de maand afgeschreven.

Een SokAbbo kost €8,99 per maand inclusief BTW en verzendkosten. De eerste proefperiode is geheel kosteloos.

Ja. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment stopzetten of pauzeren. Houdt er echter wel rekening mee dat het bedrag elke maand op de 25e afgeschreven wordt.

Je kunt je abonnement eenvoudig stopzetten in je account via “Mijn SokAbbo”.