Gebruikersvoorwaarden

Membership 

1.1. Je SOKABBO membership wordt maandelijks voortgezet totdat het wordt opgezegd. Opzeggen gaat via het account dat wordt aangemaakt bij aanmelding. Bij aanmelding verstrek je tevens een betaalmiddel. Betaalmiddel betekent een actueel, geldig, geaccepteerd en op de aanmeldpagina genoemd betaalmiddel van het betreffende land dat van tijd tot tijd kan worden bijgewerkt. Bij aanmelding vragen wij je €0,01 verificatiekosten te betalen, zodat wij jouw bankrekeningnummer kunnen koppelen aan je account. Ook kunnen we op deze manier fraude tegengaan. Je geeft ons toestemming om maandelijks je lidmaatschapskosten voor de komende maand af te schrijven via je betaalmiddel, tenzij je je lidmaatschap opzegt binnen je proefperiode. 

Gratis proefperiode

2.1. Proefperiode.

Je SOKABBO membership begint met gratis proef sokken, tenzij anders wordt aangegeven tijdens het registratieproces. Elk uniek account heeft recht op één paar gratis proef sokken. Een uniek account bestaat uit een uniek mailadres, uniek bankrekeningnummer en een uniek adres. Elk bankrekeningnummer, adres en/of email adres kan één keer gebruikt worden. Bij misbruik worden alle overig verkregen sokkens waar geen membership kosten voor betaald zijn in rekening gebracht. De betaalde €0,01 verificatiekosten bij het aanmaken van een dubbel account worden niet teruggeboekt.


2.2. Aanmelding.

 Je gratis proefperiode begint vanaf het moment dat jij je succesvol hebt aangemeld. Voordat je proefperiode afloopt ontvang je hierover van ons een e-mail. Binnen de proefperiode kun je jouw membership per direct stopzetten. Je gaat dan niet mee met de afschrijving van de volgende maand. Na de proefperiode hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Start je proefperiode op/na de 12e van de maand dan ga je niet mee met de afschrijving van dezelfde maand. Zo heb je genoeg tijd om je eerste sokken te proberen. 

2.3. Aanbieding.

SOKABBO bepaalt naar eigen inzicht of iemand in aanmerking komt voor een gratis proefperiode en kan de voorwaarden of duur beperken om misbruik van de gratis proefperiode te voorkomen. We behouden ons het recht voor om meerdere verkregen gratis sokken per account in rekening te brengen. 

2.4. Membershipkosten.

We schrijven je maandelijkse membershipkosten aan het einde van de gratis proefperiode af via je betaalmiddel, tenzij je je lidmaatschap voor het einde van de gratis proefperiode opzegt. 

2.5. Opzegtermijn.

Het SOKABBO membership wordt na je proefperiode automatisch voortgezet. In je proefperiode kun je de overeenkomst per direct ontbinden. In een actief membership heb je geen recht op een herroepingstermijn om je overeenkomst per direct te ontbinden en geldt de opzegtermijn van een maand. 

Facturering en opzegging

3.1. Membershipkosten. De membershipkosten van SOKABBO worden maandelijks afgeschreven via het betaalmiddel dat is gekoppeld bij aanmelding. Ga hiervoor naar onze website log in via het account en ga naar het kopje afschrijving en levering als je je volgende betalingsdatum wilt bekijken of om voorgaande facturen in te zien. 

3.2. Afschrijving en levering. De membershipskosten van SOKABBO worden afgeschreven voordat de sokken geleverd wordt. De afschrijving hiervan is altijd rond de 25ste van de maand en de levering vanaf de 1e van de maand erop. 

3.3. Betaalmiddel. Om aan SOKABBO deel te kunnen nemen, moet je een geldig betaalmiddel verstrekken. Op de pagina “mijn gegevens” kun je je betaalmiddelen inzien of wijzigen. Voor het gebruik en koppelen van sommige betaalmiddelen kan de aanbieder bepaalde kosten bij je in rekening brengen, zoals kosten voor internationale transacties of andere kosten voor de verwerking van je betaalmiddel. Lokale belastingen kunnen per betaalmiddel verschillen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de aanbieder van je betaalmiddel. 

3.4. Opzegging. Je kunt je SOKABBO membership te allen tijde online opzeggen via je account dat je hebt aangemaakt tijdens aanmelding. Nadat je hebt opgezegd, behoud je toegang tot SOKABBO account, hier kun je het membership weer activeren. Als je wilt opzeggen, ga je naar je account en vervolgens naar het kopje ‘account wijzigen’ hier selecteer je de maand waarin jouw laatste afschrijving plaatsvindt. Automatisch wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het mailadres dat is aangemaakt tijdens aanmelding. Wanneer je een openstaande betaling hebt, is het niet mogelijk om het membership op te zeggen. 

3.5. Wijziging. We kunnen ons membership en de prijs van onze service van tijd tot tijd wijzigen. Prijswijzigingen of wijzigingen in ons membership zijn echter pas 14 dagen na kennisgeving van toepassing. 

3.6. Gegevens verwijderen. Je kunt gebruik maken van ‘Recht van inzage’ om een overzicht te krijgen over welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd. Je kan je gegevens wijzigen en gebruik maken van ‘Recht op correctie’. De meeste gegevens kun je zelf online aanpassen via je account.

Retourgarantie

4.1. Retourneren. Gaat je sok of sokken binnen 30 dagen kapot (door normaal gebruik) dan krijg je van ons kosteloos een nieuw product (hierbij moet je voldoen aan de voorwaarden om een retouraanvraag in te dienen, zie hiervoor het kopje 4.2. Voorwaarden). Je ontvangt alleen een nieuw product door het indienen van een retouraanvraag. Mail hiervoor naar info@sokabbo.nl. Kom jij in aanmerking voor een vervangend product, dan wordt jouw aanvraag binnen 2 werkdagen goedgekeurd. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via het door u gebruikte mailadres. 

4.2. Voorwaarden. Je kunt alleen een retouraanvraag indienen als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:
1: De sokken en/of sokken mag niet langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn,
2: Er mag geen betaling openstaan,
3: Een eventuele voorgaande retouraanvraag moet afgerond zijn. 

Her-activeren

5.1. Her-activeren. Wanneer jij je membership(s) opzegt dan blijft je account bestaan. Hier kun je ten alle tijden inloggen om je gegevens in te zien en je account weer te activeren. Bij een her-activatie ga je mee met de eerstvolgende afschrijving. Bij het activeren van je account ontvang je geen gratis sokken, deze heb je al ontvangen bij je aanmelding. 

5.2. Actief member. Na het opnieuw activeren van je membership ben je weer een actief member. Er is dan geen proefperiode en je moet rekening houden met de reguliere opzegtermijn van een maand. 

5.3. Annuleren. Wij zorgen ervoor dat je minimaal twee stappen moet doorlopen om het account weer te kunnen activeren. Wil je toch afzien van je her-activatie dan hanteren wij een annuleringsperiode van 2 werkdagen. Neem hiervoor contact op via info@sokabbo.nl

Algemeen

7.1. Leeftijd. Je moet minimaal achttien jaar zijn of meerderjarig in je provincie, regio of land om member te worden van het afsluiten van een membership bij SOKABBO. 

7.2. De member die het SOKABBO account heeft aangemaakt en via wiens betaalmiddel de memberships kosten worden afgeschreven (ook wel de user genoemd), heeft toegang tot en controle over het SOKABBO account. Bovendien is de user verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden via het account. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die je aan ons verstrekt met betrekking tot je account en om deze waar nodig bij te werken. We kunnen je account beëindigen of tijdelijk blokkeren om jou, SOKABBO of onze partners te beschermen tegen identiteitsdiefstal of andere frauduleuze activiteiten. 

Overig

8.1. Toepasselijk recht. Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd overeenkomstig Nederlands recht. Deze voorwaarden vormen geen beperking van de dwingende rechtelijke consumentenbescherming die je mogelijk toekomt onder de toepasselijke wetgeving in jouw land. 

8.2. Klantenondersteuning. Als je meer wilt weten over onze service of als je hulp nodig hebt met je account, kun je het onze help pagina bezoeken. Mocht je er nog niet uitkomen kun je contact opnemen met info@sokabbo.nl.

8.3. Van kracht blijvende bepalingen. Als een of meer bepalingen van deze Gebruiksvoorwaarden ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar worden geacht, blijven de geldigheid, wettigheid en afdwingbaarheid van de resterende bepalingen onverminderd van kracht. 

8.4. Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden. SOKABBO kan deze Gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. We stellen je minimaal 30 dagen voordat dergelijke wijzigingen op jou van toepassing zijn, op de hoogte. 

8.5. Elektronische communicatie. We sturen je informatie over je account (zoals betalingsautorisaties, facturen, wachtwoordwijzigingen, wijzigingen van je Betaalmiddel(en), bevestigingsberichten en kennisgevingen) uitsluitend in elektronische vorm, bijvoorbeeld via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je registratie.